Selingkuh (didi kempot)

Versi : Didi Kempot

Pacarku tresnanono aku,
Koyo tresno sing neng atiku..
Pacarku yen kwe seneng aku,
Senengo terus neng uripku..

Nanging kowe kok selingkuh..
Nanging kowe kok selingkuh..

Pacarku ngertio karepku,
Koyo ngerti sing neng atiku..
Pacarku ojo lali aku,
Nganti sak ilange nyawaku..

Nanging kowe kok selingkuh..
Nanging kowe kok selingkuh..

reff:
Katanya cinta,
kok kowe selingkuh..

Umpomo bulan umpomo lintang ngerti sak kabehe,
Mesti gelem crito sak nyatane..
Umpomo bulan umpomo lintang cedhak melu ngrasani,
Mesti tresnamu ra bakal lali..

reff:
Pacarku ngertio karepku,
Koyo ngerti sing neng atiku..
Pacarku ojo lali aku,
Nganti sak ilange nyawaku..

Nanging kowe kok selingkuh..
Nanging kowe kok selingkuh..

reff:
Katanya cinta,
kok kowe selingkuh..

Umpomo bulan umpomo lintang ngerti sak kabehe,
Mesti gelem crito sak nyatane..
Umpomo bulan umpomo lintang cedhak melu ngrasani,
Mesti tresnamu ra bakal lali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *