Laraning Ati

Versi: Melinda

Opo sing iso, tak wenehake
Marang sliramu kembang atiku
Rambut nyentik, tekan kuku
Dodo lancing, si jantungku
Kabeh wis da..di duwekmu

Cintaku iki, sayangku iki
Rasa sak kabeh wis kok nduweni
Ngono kok sih, kudu nesu
Sitik-sitik, mung cemburu
Ndek kurang o..po awakku

[rap]
Kepingin opo-opo, kudu lapor dewek’e
Pingin metu wae, kudu lapor dewek’e
Opo arep adus wae lapor dewek’e
Tak rasak-rasakke aku bisa edan dewe

Amit-amit tenanan, karo kowe…
Nggek mengko piye, terus kepiye..
Meh ndhang mumete, puyeng sirahe..
Umpomo aku dadi bojomu

reff :
[rap]
Wis cukup aku, iki wae sing ngomong
Timbang mengko aku, keloro-loro
Loro napas, loro dodo

Cintaku iki, sayangku iki
Rasa sak kabeh wis kok nduweni
Ngono kok sih, kudu nesu
Sitik-sitik, mung cemburu
Ndek kurang o..po awakku

[rap]
Kepingin opo-opo, kudu lapor dewek’e
Pingin metu wae, kudu lapor dewek’e
Opo arep adus wae lapor dewek’e
Tak rasak-rasakke aku bisa edan dewe

Amit-amit tenanan, karo kowe…
Nggek mengko piye, terus kepiye..
Meh ndhang mumete, puyeng sirahe..
Umpomo aku dadi bojomu

reff :
[rap]
Wis cukup aku, iki wae sing ngomong
Timbang mengko aku, keloro-loro
Loro napas, loro dodo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *