Kari Muni

Versi: Didi Kempot

Uwis tak turuti, yen butuh kari muni
Uwis tak sekarep, ning ojo mung gawe bludreg
Jare kondo tresno, ning ngopo kowe tego
Jare kondo setyo, ning ngopo kowe sembrono

reff :
Sak tenane aku ora bakal lilo
Yen nganti tresnaku dirupo-rupo
Wis kebacut tresno keroyo-royo
Tak rewangi nganti ngenteke bondho

Gelo atiku rasane gelo
Kok nganti neko-neko

Opo mergo aku, saiki wis ora nduwe
Kowe arep mlayu, tego tenan dik cah ayu
Tak trimak-trimakke, atiku jerit ora lilo
Tak rasak-rasakke, tego tenan dik sliramu

reff :
Sak tenane aku ora bakal lilo
Yen nganti tresnaku dirupo-rupo
Wis kebacut tresno keroyo-royo
Tak rewangi nganti ngenteke bondho

Gelo atiku rasane gelo
Kok nganti neko-neko

Opo mergo aku, saiki wis ora nduwe
Kowe arep mlayu, tego tenan dik cah ayu
Tak trimak-trimakke, atiku jerit ora lilo
Tak rasak-rasakke, tego tenan dik sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *