Entek Tangisku

Versi: Yan Vellia

Sopo sing ra pingin nangis
Yen tansah digawe gelo
Sumpah, aku iki isih tresno

Isoku tansah dedonga
Nyuwun marang sing kuwoso
Mugo-mugo paring pangapuro

Salah lan luputmu,
Sing nglarani aku
Gek ndang eling,
Ojo nyikso aku

Yo mung kowe, sing tak anti-anti
Senajan aku tansah mbok larani
Yo mung kowe, sing tak impi-impi
Nganti seprene, isih tak enteni

reff :
Sopo sing ra pingin nangis
Yen tansah digawe gelo
Sumpah, aku iki isih tresno

Isoku tansah dedonga
Nyuwun marang sing kuwoso
Mugo-mugo paring pangapuro

Salah lan luputmu,
Sing nglarani aku
Gek ndang eling,
Ojo nyikso aku

Yo mung kowe, sing tak anti-anti
Senajan aku tansah mbok larani
Yo mung kowe, sing tak impi-impi
Nganti seprene, isih tak enteni

Yo mung kowe, sing tak impi-impi
Nganti seprene, isih tak enteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *