Apeme Nganggur

Versi: Indah Andriani

Kangen kangmas,
Kangen kangmas monggo ndang kundur
Tiwas kojur,
Tiwas kojur apeme nganggur

Wedang jahene, wis tak cepakke
Dhaharan anget, mendah enak’e
Rokoke siong, adune cangklong
Mbok ojo lali, wayah lingsir wengi

Kangen kangmas,
Kangen kangmas monggo ndang kundur
Tiwas kojur,
Tiwas kojur apeme nganggur

reff :
Ngene rasane, janure wis mlengkung
Lungguh ra enak, opo-opo bingung

Ojo ngelantur, golek sandang pangan
Aku ra njaluk, lintang lan rembulan

Aku wis nrimo mas, ora kekurangan
Lungo yo lungo mas, ning eling sandhingan
Koyo manuk mabur, bali nang susuh

Kangen kangmas,
Kangen kangmas monggo ndang kundur
Tiwas kojur,
Tiwas kojur apeme nganggur

Wedang jahene, wis tak cepakke
Dhaharan anget, mendah enak’e
Rokoke siong, adune cangklong
Mbok ojo lali, wayah lingsir wengi

Kangen kangmas,
Kangen kangmas monggo ndang kundur
Tiwas kojur,
Tiwas kojur apeme nganggur

reff :
Ngene rasane, janure wis mlengkung
Lungguh ra enak, opo-opo bingung

Ojo ngelantur, golek sandang pangan
Aku ra njaluk, lintang lan rembulan

Aku wis nrimo mas, ora kekurangan
Lungo yo lungo mas, ning eling sandhingan
Koyo manuk mabur, bali nang susuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *