Antepingsih

Versi: Sri Mantingan

Sak kabehe tak antepi
Aku tansah nyenyuwun hyang widi
Tinebihno ing godha rencono
Ayomono mring kawulo

Saiki tak anti-anti
Bisowo dadiyo ati nyawiji
Mugo-mugo kasembadanono
Sak kabehing panyuwunku

Kabeh pepesten iku,
Datan biso di selaki
Mergo tri prakoro,
Jodho begjo pati tan ngrawuhi

Akanthi meneping ati,
Rinoso entheng kang tak lakoni
Kang ndak esti bisowo kelakon,
Ing tembe manggiho kamulyan

reff :
Sak kabehe tak antepi
Aku tansah nyenyuwun hyang widi
Tinebihno ing godha rencono
Ayomono mring kawulo

Saiki tak anti-anti
Bisowo dadiyo ati nyawiji
Mugo-mugo kasembadanono
Sak kabehing panyuwunku

Kabeh pepesten iku,
Datan biso di selaki
Mergo tri prakoro,
Jodho begjo pati tan ngrawuhi

Akanthi meneping ati,
Rinoso entheng kang tak lakoni
Kang ndak esti bisowo kelakon,
Ing tembe manggiho kamulyan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *