Angin-Anginan

Versi: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti.

Pr :
Angin-anginan, ora biso disongko kahanane
Angin-anginan, esuk sore liyo maneh karepe

Ora rumongso, najan salah nanging ora gelem ngalah
Kabeh janjine, mung slirane wayah konjur wis lali
Ngiring mantenan nyabrangi kali
Dieman-eman, nglarani ati

[Sopo sing wonge wonge ora sedih]
Kadung janji ora ditekani
[Sopo sing wonge wonge ora gelem]
Kadung tresno sing duwe malah mulio
[Sopo sing wonge wonge ora isin]
Kadung kondang nanging jebule wurung
[sopo sing wonge wonge wonge]
Ora kisinan

Lk :
Ketan pari, digawe kolak santenan
Awan wengi, slirane dadi pikiran

reff :
Pr :
Ora rumongso, najan salah nanging ora gelem ngalah
Kabeh janjine, mung slirane wayah konjur wis lali
Ngiring mantenan nyabrangi kali
Dieman-eman, nglarani ati

[Sopo sing wonge wonge ora sedih]
Kadung janji ora ditekani
[Sopo sing wonge wonge ora gelem]
Kadung tresno sing duwe malah mulio
[Sopo sing wonge wonge ora isin]
Kadung kondang nanging jebule wurung
[sopo sing wonge wonge wonge]
Ora kisinan

Lk :
Ketan pari, digawe kolak santenan
Awan wengi, slirane dadi pikiran

[Sopo sing wonge wonge ora sedih]
Kadung janji ora ditekani
[Sopo sing wonge wonge ora gelem]
Kadung tresno sing duwe malah mulio
[Sopo sing wonge wonge ora isin]
Kadung kondang nanging jebule wurung
[sopo sing wonge wonge wonge]
Ora kisinan

Lk :
Ketan pari, digawe kolak santenan
Awan wengi, slirane dadi pikiran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *