Mung Dadi Ngimpi

Versi: Ratna Antika

Pirang dino maning, riko sing ono
Welas riko diempet wong liyo
Tego temenan yo kari tego
Janji riko kabeh suloyo

Lintang lan ulan hang dadi saksi
Welas riko nyang awak iki
Sing arep pisah lan nyulayani
Tibane riko, hang ngelarani

reff :
Sedelo maning, Sedelo maning
Anan riko ring ati sun iki

Sedelo maning, Sedelo maning
Awak riko ono hang nyanding

Mugo-mugo riko sing lali
Kabeh mau mung dadi ngimpi
Mugo-mugo riko sing lali
Kabeh mau mung dadi ngimpi

Lintang lan ulan hang dadi saksi
Welas riko nyang awak iki
Sing arep pisah lan nyulayani
Tibane riko, hang ngelarani

reff :
Sedelo maning, Sedelo maning
Anan riko ring ati sun iki

Sedelo maning, Sedelo maning
Awak riko ono hang nyanding

Mugo-mugo riko sing lali
Kabeh mau mung dadi ngimpi
Mugo-mugo riko sing lali
Kabeh mau mung dadi ngimpi

Sedelo maning, Sedelo maning
Anan riko ring ati sun iki

Sedelo maning, Sedelo maning
Awak riko ono hang nyanding

Mugo-mugo riko sing lali
Kabeh mau mung dadi ngimpi
Mugo-mugo riko sing lali
Kabeh mau mung dadi ngimpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *