Lilakno

Versi: Dian Ratih

Sangking sing kuwate isun nyanding
Riko saben dino gawe loro
Lilak-lilakeno isun menyang
Adoh teko riko, lilakno awak isun

reff :
Isun mulo sing biso ngimbangi awak riko
Welas hang sun elungno sing katon nong moto

Timbang riko, piloro awak lan batin isun
Myakne isun ngumboro, golet padange dunyo

Lilak-lilakeno isun menyang
Adoh teko riko, lilakeno awak isun

reff :
Isun mulo sing biso ngimbangi awak riko
Welas hang sun elungno sing katon nong moto

Timbang riko, piloro awak lan batin isun
Myakne isun ngumboro, golet padange dunyo

Sangking sing kuwate isun nyanding
Riko saben dino gawe loro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *