Enggal Bali (lilin herlina)


Versi: Lilin Herlina

Wis mestine nasibku,
Aku ditinggal bojoku..
Awan bengi mung tansah kelingan,
Turu ijen pikiranku melayang..

Arep mangan ora doyan,
Arep turu tansah klisikan..
Gawang-gawang esemu sayang,
Nggonku mikir nganti koyo wong edan..

reff:
Mas, neng endi pindahmu
Neng ngendi papanmu..
Kok ora kirim warto,
Opo wis keno godha..

Mas, enggal ndang balio
Aku sing neng ndeso..
Tansah kangen sliramu,
Tansah nunggu tekamu..

Wis mestine nasibku,
Aku ditinggal bojoku..
Awan bengi mung tansah kelingan,
Turu ijen pikiranku melayang..

reff:
Mas, neng endi pindahmu
Neng ngendi papanmu..
Kok ora kirim warto,
Opo wis keno godha..

Mas, enggal ndang balio
Aku sing neng ndeso..
Tansah kangen sliramu,
Tansah nunggu tekamu..

Wis mestine nasibku,
Aku ditinggal bojoku..
Awan bengi mung tansah kelingan,
Turu ijen pikiranku melayang..

Arep mangan ora doyan,
Arep turu tansah klisikan..
Gawang-gawang esemu sayang,
Nggonku mikir nganti koyo wong edan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *