Pecel Lele

Lirik Lagu Campursari ke-450 Pecel Lele
Versi: Niken Arsiwi

ONO WARUNG, NYAMAN PANGGONANE
AYU AYU LHO, IKU PELAYANE
YEN DISAWANG, MANIS ESEMANE
AYEM TENTREM, YEN NYAWANG ATINE

ONO WARUNG, NYAMAN PANGGONANE
AYU AYU LHO, IKU PELAYANE
YEN DISAWANG, MANIS ESEMANE
AYEM TENTREM, YEN NYAWANG ATINE

KEBAL-KEBUL MAS, ANGET SEGONE
PEDES ASIN LHO CAK, IKU SAMBELE
TIMUN KRAI KEMANGI, LALAPANE
ENAK RASANE, LAWUH PECEL LELENE

KEBAL-KEBUL MAS, ANGET SEGONE
PEDES ASIN LHO CAK, IKU SAMBELE
TIMUN KRAI KEMANGI, LALAPANE
ENAK RASANE, LAWUH PECEL LELENE

reff :
ONO WARUNG, NYAMAN PANGGONANE
AYU AYU LHO, IKU PELAYANE
YEN DISAWANG, MANIS ESEMANE
AYEM TENTREM, YEN NYAWANG ATINE

ONO WARUNG, NYAMAN PANGGONANE
AYU AYU LHO, IKU PELAYANE
YEN DISAWANG, MANIS ESEMANE
AYEM TENTREM, YEN NYAWANG ATINE

KEBAL-KEBUL MAS, ANGET SEGONE
PEDES ASIN LHO CAK, IKU SAMBELE
TIMUN KRAI KEMANGI, LALAPANE
ENAK RASANE, LAWUH PECEL LELENE

KEBAL-KEBUL MAS, ANGET SEGONE
PEDES ASIN LHO CAK, IKU SAMBELE
TIMUN KRAI KEMANGI, LALAPANE
ENAK RASANE, LAWUH PECEL LELENE