Ojo Mutung

Versi: Lita Nursanti

Jo kesusu mutung, watone keno dipitung
Jo grusa-grusu, koyo wong ngumbar nafsu
Jo prengat-prengut, watone podo mbesengut
Jo nyikat-nyikut, mengko mundak kebacut

Tak kandani, yen ora percoyo
Aku temen, ning ora goro
Ora weruh, yen ora percoyo
Loro enak, ora melu nyonggo

Aku ngomong, ning sak temene
Yen ra ono, bukti nyatane
Kembang delimo, abang wernane
Jo ninggalno, wong tuwo pituture

reff :
Jo kesusu mutung, watone keno dipitung
Jo grusa-grusu, koyo wong ngumbar nafsu
Jo prengat-prengut, watone podo mbesengut
Jo nyikat-nyikut, mengko mundak kebacut

Tak kandani, yen ora percoyo
Aku temen, ning ora goro
Ora weruh, yen ora percoyo
Loro enak, ora melu nyonggo

Aku ngomong, ning sak temene
Yen ra ono, bukti nyatane
Kembang delimo, abang wernane
Jo ninggalno, wong tuwo pituture

Tak kandani, yen ora percoyo
Aku temen, ning ora goro
Ora weruh, yen ora percoyo
Loro enak, ora melu nyonggo

Aku ngomong, ning sak temene
Yen ra ono, bukti nyatane
Kembang delimo, abang wernane
Jo ninggalno, wong tuwo pituture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *