Layang Kapindo

Versi: Dwi Ratna

Wis tak tompo layangmu kang kapindo
Ra tak woco tak seleh ono mejo
Kowe lungo ra kondo-kondo
Ra tak abalesi aku wis entuk ganti

Layang kang kapisan, aku ra kelingan
Elingku biyen, tak guwak ning ratan
Mergo lungo ora pamitan
Ugo aku wis arep tunangan

Dek semono rino wengi tak enteni
Kowe lungo aku ra dikabari
Bola-bali sliramu blenjani janji
Yen tak gagas gawe laraning ati

Saiki ayo seduluran wae
Aku lan sliramu wis dudu jodone

reff :
Wis tak tompo layangmu kang kapindo
Ra tak woco tak seleh ono mejo
Kowe lungo ra kondo-kondo
Ra tak abalesi aku wis entuk ganti

Layang kang kapisan, aku ra kelingan
Elingku biyen, tak guwak ning ratan
Mergo lungo ora pamitan
Ugo aku wis arep tunangan

Dek semono rino wengi tak enteni
Kowe lungo aku ra dikabari
Bola-bali sliramu blenjani janji
Yen tak gagas gawe laraning ati

Saiki ayo seduluran wae
Aku lan sliramu wis dudu jodone
Aku lan sliramu wis dudu jodone