Kok Nesu (Koq Marah)

Versi: Wiwik Sagita

Lho, mung ngono wae kok nesu
Lho, mung ngono wae kok mrengut
Kamongko mung guyon wae,
Malah ndadekke laramu

Lho, mung ngono wae kok nesu
Lho, mung ngono wae kok mrengut
Sak tenane ora ngiro,
Yen ndadekne kowe gelo

Lho, mung ngono wae kok nesu

reff :
Opo mergo aku,
Ora gelem mbok sayang
Banjur kowe sujono,
Malah nganggep bosen mring sliramu

Tembungku mung guyonan,
Jan-jane ra temenan
Kepingin mbedo,
Nanging nyatane kowe gelo

Ora usah gagak nesu,tresnaku sliramu

Lho, mung ngono wae kok nesu
Lho, mung ngono wae kok mrengut
Kamongko mung guyon wae,
Malah ndadekke laramu

Lho, mung ngono wae kok nesu

reff :
Opo mergo aku,
Ora gelem mbok sayang
Banjur kowe sujono,
Malah nganggep bosen mring sliramu

Tembungku mung guyonan,
Jan-jane ra temenan
Kepingin mbedo,
Nanging nyatane kowe gelo

Ora usah gagak nesu,tresnaku sliramu

Lho, mung ngono wae kok nesu
Lho, mung ngono wae kok mrengut
Kamongko mung guyon wae,
Malah ndadekke laramu

Lho, mung ngono wae kok nesu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *