Cinta Untuk Selamanya

Cinta Untuk Selamanya
Ciptaan : Gatotkaca / Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin & Safitri
Produksi : IMC Record

Pr :
Wong bagus, sing tak tresnani,
Tegane, kowe ngapusi
Opo pancen, kowe uwis lali,
Janjimu manis mung ning ati

Lk :
Denok sayang, sing tak tresnani,
Cintaku tulus dan suci
Semua pasti, akan kubuktikan,
Cinta ini bukanlah mainan

Sabarlah sayang, aku pasti datang
Tunggulah sayang kan kubuktikan

Pr :
Aku tlah jemu, menunggu janjimu
Dan tanggung-jawabmu semua palsu
Maksudmu hanya menghiburku

Lk :
Sumpahku tulus dan suci

reff :
Lk : Denok sing tak sayangi, Janjiku tulus dan suci
Pr : Kangmas sing tak sayang aku, Perlu bukti bukan janji
Lk : Bapak ibuku pasti, akan datang melamarmu
Pr : Itu yang kuharap sayang, semoga bukan impian
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya
Lk : Semoga tuhan akan merestui
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya, Cinta kita untuk selamanya
Pr : Cinta ini, tulus dan suci

reff :
Lk : Denok sing tak sayangi, Janjiku tulus dan suci
Pr : Kangmas sing tak sayang aku, Perlu bukti bukan janji
Lk : Bapak ibuku pasti, akan datang melamarmu
Pr : Itu yang kuharap sayang, semoga bukan impian
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya
Lk : Semoga tuhan akan merestui
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya, Cinta kita untuk selamanya
Pr : Cinta ini, tulus dan suci

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KX_Bij_NMKU

Advertisements

Amplop Biru

Didi-Reog_Yanti-Lesmono
Versi : Didi Reog ft. Yanti Lesmono

Lk :
Cahyaning mripatmu kuwi,
Nggambarke rasaing ati..
Kangen rindu lan sayang,
Aku biso ngerteni..

Seneng gek ndang kondo seneng,
Ojo mung tansah kok simpen..
Sing dadi krenteging ati,
Mengko mung ndadekne ngimpi..

Kapan nganti kapan kowe terus ngapusi,
Mung kanggo nutupi roso isining ati..
Gek ndang kondo aku ugo tansah ngenteni,
Wis ra kuat roso jroning ati

Pr :
Abot rasane lambeku,
Kepingin kondo yen seneng karo sliramu..
Layang tulisan tanganku,
Amplop biru dadi tondo tresnaku..

reff :
Lk :
Seneng gek ndang kondo seneng,
Ojo mung tansah kok simpen..
Sing dadi krenteging ati,
Mengko mung ndadekne ngimpi..

Kapan nganti kapan kowe terus ngapusi,
Mung kanggo nutupi roso isining ati..
Gek ndang kondo aku ugo tansah ngenteni,
Wis ra kuat roso jroning ati

Pr :
Abot rasane lambeku,
Kepingin kondo yen seneng karo sliramu..
Layang tulisan tanganku,
Amplop biru dadi tondo tresnaku..
Amplop biru dadi tondo tresnaku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hnzshvch]
[ar: Didi Reog ft. Yanti Lesmono]
[ti: Amplop Biru]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:27]
[00:00.10]Amplop Biru
[00:00.10]by: Didi Reog ft. Yanti Lesmono
[00:23.10]
[00:25.10]>>>
[00:26.10]>>
[00:27.10]>
[00:28.10]Lk: Cahyaning mripatmu kuwi,
[00:34.47]Lk: Nggambarke rasaing ati..
[00:41.34]Lk: Kangen rindu lan sayang,
[00:48.09]Lk: Aku biso ngerteni..
[00:54.41]Lk: Seneng gek ndang kondo seneng,
[01:02.42]Lk: Ojo mung tansah kok simpen..
[01:08.72]Lk: Sing dadi krenteging ati,
[01:15.53]Lk: Mengko mung ndadekne ngimpi..
[01:20.78]
[01:24.97]Lk: Kapan nganti kapan
[01:28.10]Lk: kowe terus ngapusi,
[01:31.36]Lk: Mung kanggo nutupi
[01:34.31]Lk: roso isining ati..
[01:38.74]Lk: Gek ndang kondo aku
[01:41.32]Lk: ugo tansah ngenteni,
[01:45.26]Lk: Wis ra kuat roso jroning ati..
[01:52.01]Pr: Abot rasane lambeku,
[01:58.51]Pr: Kepingin kondo
[02:00.76]Pr: yen seneng karo sliramu..
[02:05.69]Pr: Layang tulisan tanganku,
[02:12.13]Pr: Amplop biru
[02:14.01]Pr: dadi tondo tresnaku..
[02:18.95]
[02:48.91]>>>
[02:49.91]>>
[02:50.91]>
[02:51.91]Lk: Seneng gek ndang kondo seneng,
[02:58.34]Lk: Ojo mung tansah kok simpen..
[03:04.84]Lk: Sing dadi krenteging ati,
[03:11.28]Lk: Mengko mung ndadekne ngimpi..
[03:16.72]
[03:21.22]Lk: Kapan nganti kapan
[03:24.28]Lk: kowe terus ngapusi,
[03:27.34]Lk: Mung kanggo nutupi
[03:30.07]Lk: roso isining ati..
[03:34.77]Lk: Gek ndang kondo aku
[03:37.32]Lk: ugo tansah ngenteni,
[03:41.51]Lk: Wis ra kuat roso jroning ati ..
[03:48.58]Pr: Abot rasane lambeku,
[03:54.26]Pr: Kepingin kondo
[03:56.70]Pr: yen seneng karo sliramu..
[04:01.57]Pr: Layang tulisan tanganku,
[04:08.07]Pr: Amplop biru
[04:09.95]Pr: dadi tondo tresnaku..
[04:15.01]Pr: Amplop biru
[04:17.08]Pr: dadi tondo tresnaku..
[04:21.90]
————-
Preview:

Rino Wengi

Kr. Rino Wengi
Ciptaan : Haryanto
Vokal : Indah Andarini
Produksi : Kerto Digi Pro

RINO WENGI, KOWE TAK KANGENI
KEBANGETEN PISAN WAE,KOK ORA NGABARI
RINO WENGI, PISAHKU NGELAMUN MBREBES MILI
TEGO TEMEN, NGIRIS IRIS DODO IKI

OH TEGANE CIDRO JANJI
SANADYAN YO SALAHKU DEWE
GAMPANG PERCOYO, BUJUKANE PRIYO
SING WIS DADI CIRI RINDIHING WANITO

reff :

RINO WENGI, KOWE TAK KANGENI
KEBANGETEN PISAN WAE,KOK ORA NGABARI
RINO WENGI, PISAHKU NGELAMUN MBREBES MILI
TEGO TEMEN, NGIRIS IRIS DODO IKI

OH TEGANE CIDRO JANJI
SANADYAN YO SALAHKU DEWE
GAMPANG PERCOYO, BUJUKANE PRIYO
SING WIS DADI CIRI RINDIHING WANITO

RINO WENGI, PISAHKU NGELAMUN MBREBES MILI
TEGO TEMEN, NGIRIS IRIS DODO IKI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RpefDXpsDkc

Rasane Atiku

Rasane Atiku
Ciptaan : ??
Vokal : Eduard Kasimoen
Produksi : ??

Rasane aku ing wektu iki
Kembang lan kupu nyenengke ati
Opo ora salah anggonku nliti
Bocah ayu koyo midodari

Tan soyo cedak ayune ayu
Kandanane midan putrine ratu
Kepengin ngerti sopo jenengmu
Karo mesem njawab ditakoni

Makbyar atiku bareng wis eruh sopo kowe
Pancen ora salah aku wis tau ketemu

Sumilir ungu swarane manuk
Iku pertondo wis wayah esuk
Bareng wis tangi, eling ngimpiku
Jebulane cerito mring lugu

reff :

Makbyar atiku bareng wis eruh sopo kowe
Pancen ora salah aku wis tau ketemu

Sumilir ungu swarane manuk
Iku pertondo wis wayah esuk
Bareng wis tangi, eling ngimpiku
Jebulane cerito mring lugu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xnFUAjYEhys

Opo Ora Kelingan

Versi: Eduard Kasimoen

Opo kowe kelingan,
mbiyen naliko semono
Jaman aku nandang susah,
ati kerep nelongso

Katresnanku marang kowe,
ora kok dirasakke
Banget laraning atiku,
ora biso lali kowe

Keneng opo saikine,
gelem nyedak aku
Keneng opo saikine,
gelem karo aku

Opo dumeh aku mugi,
ora biso koyo mbiyen
Opo ora kelingan,
aku kokdi sio-sio

reff :
Keneng opo saikine,
gelem nyedak aku
Keneng opo saikine,
gelem karo aku

Opo dumeh aku mugi,
ora biso koyo mbiyen
Opo ora kelingan,
aku kokdi sio-sio
—————–
[ver: lyrics]

————
Preview:
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SbCxYJsLgnc

Tumbu Ketemu Tutupe

Tumbu Ketemu Tutupe
Ciptaan : ??
Vokal : Didi Reog & Yanti Lesmono
Produksi : Kerto Digi Pro

Lk :
Umponone yo e…,aku iki manuke
Opo gelem awakmu dadi gagange

Pr :
Aku gelem yo mas, pokoke karo kowe
Karo kowe, aku aku mung manut wae

Lk :
Umpomone yo e…,dadi rokoke
Rokok crutu yo e, sing gede lintingane

Pr :
Karo kowe yo mas, uwis tak pasrahake
Aku gelem gelem dadi asbake

Duet :
Koyone tumbu, ketemu tutupe
Wong loro iki ora biso dipisahke
Aku karo kowe, kowe karo aku
Sama-sama i love you


reff :

Lk :
Umpomone wong loro dipisahake
Kowe ning kono, aku urip ning kene

Pr :
Keneng tengah segoro, aku yo ora wedi
Kekancan tresno iki

Lk :
Gek kepriye, umpomo angine gede
Angin goda, sing nggoda kowe ning kono

Pr :
Jroning atiku iki, siji mung karo kowe
Ra ono liyane

reff :

Duet :
Koyone tumbu ketemu tutupe
Wong loro iki ora biso dipisahke
Aku karo kowe, kowe karo aku
Sama-sama i love you

Lk :
Umpomone wong loro dipisahake
Kowe ning kono, aku urip ning kene

Pr :
Keneng tengah segoro, aku yo ora wedi
Kekancan tresno iki

Lk :
Gek kepriye, umpomo angine gede
Angin goda, sing nggoda kowe ning kono

Pr :
Jroning atiku iki, siji mung karo kowe
Ra ono liyane

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dgX4vDLN7Ec

Kadung Kesengsem

Ratna-Antika_11
Versi: Ratna Antika & Rozy Abdillah

Lk :
Kadung…, welas sun wis kadung
Ngeliwati…, watese bumi…

Pr :
Bingung…, rasane sun bingung
Wong kesengsem, opo mulo gedigi

Lk :
Duh…, kudangane ati
Mung riko hang sun boti
Duh eman…,sun jaluk geliso dadi siji

Lk : Nak sun petik lintang
Pr : Gage petikno
Lk : Nak sun kuwut ulan
Pr : Gage juwutno
Lk : Sun gendong-gendong kanggo riko

Pr : Nak sun kudang-kudang
Lk : Sun kudang-kudang
Pr : Nak sun eman-eman
Lk : Sun eman-eman
Pr : Myakne sing dijuwut wong liyo

Lk :
Ojo riko tinggalno,
Masiyo mung sedelo
Atinisun biso kesikso

Pr :
Mergo riko wis dadi sigarane nyowo
Sung sing biso urip,
Tanpo riko….

reff :
Lk :
Kadung…, welas sun wis kadung
Ngeliwati…, watese bumi…

Pr :
Bingung…, rasane sun bingung
Wong kesengsem, opo mulo gedigi

Lk :
Duh…, kudangane ati
Mung riko hang sun boti
Duh eman…,sun jaluk geliso dadi siji

Lk : Nak sun petik lintang
Pr : Gage petikno
Lk : Nak sun kuwut ulan
Pr : Gage juwutno
Lk : Sun gendong-gendong kanggo riko

Pr : Nak sun kudang-kudang
Lk : Sun kudang-kudang
Pr : Nak sun eman-eman
Lk : Sun eman-eman
Pr : Myakne sing dijuwut wong liyo

Lk :
Ojo riko tinggalno,
Masiyo mung sedelo
Atinisun biso kesikso

Pr :
Mergo riko wis dadi sigarane nyowo
Sung sing biso urip,
Tanpo riko….

Lk : Nak sun petik lintang
Pr : Gage petikno
Lk : Nak sun kuwut ulan
Pr : Gage juwutno
Lk : Sun gendong-gendong kanggo riko

Pr : Nak sun kudang-kudang
Lk : Sun kudang-kudang
Pr : Nak sun eman-eman
Lk : Sun eman-eman
Pr : Myakne sing dijuwut wong liyo
—————–
[ver: lyrics]
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=I5qeH8gYh5g