Wong Lanang (sonny josz)

Versi: Sonny Josz

Sampai kapan atimu berubah
Wis setahun kowe dadi pacarku
Tiap tak apeli ra nate nemoni
Opo salahku opo dosaku

Opo saiki wis ono wong liyo
Sing luwih ganteng, ganteng soko aku
Kowe ko yo tego kowe kok mentolo
Nglarani atiku nglarani atiku

reff :
Aku ra mekso, mekso sliramu
Yen pancen ra gelem terus terang wae
Aku ra mekso, mekso sliramu
Yen pancen ra seneng ora opo-opo

Elek-elek’o aku wong lanang
Sih biso golek wong wadon liyo

Opo saiki wis ono wong liyo
Sing luwih ganteng, ganteng soko aku
Kowe ko yo tego kowe kok mentolo
Nglarani atiku nglarani atiku

reff :
Aku ra mekso, mekso sliramu
Yen pancen ra gelem terus terang wae
Aku ra mekso, mekso sliramu
Yen pancen ra seneng ora opo-opo

Elek-elek’o aku wong lanang
Sih biso golek wong wadon liyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *