Tulung Pentung

Versi: Lita ft. Brodin

Pr :
Wiwit biyen tak openi
Ning saiki ono ing endi
Mulo biyen ojo gampang janji
Ning saiki kok malah lali

Lk :
Janjimu tansah tak ugemi
Omonganmu ojo mblenjani
Ojo gawe loro ing ati
Janji iku kudu ditepati

Pr :
Ora weruh yen kowe ngapusi
Aku tiwas nunggu lan ngenteni
Tak rewangi mangan turu lali
Jebul kowe lali ing janji

Lk :
Kembang jagung yo nduk yo kuning rupane
Aku getun nolong slirane
Embong lurung ono ning gunung
Aku nolong malah kok pentung

reff :
Pr :
Wiwit biyen tak openi
Ning saiki ono ing endi
Mulo biyen ojo gampang janji
Ning saiki kok malah lali

Lk :
Janjimu tansah tak ugemi
Omonganmu ojo mblenjani
Ojo gawe loro ing ati
Janji iku kudu ditepati

Pr :
Ora weruh yen kowe ngapusi
Aku tiwas nunggu lan ngenteni
Tak rewangi mangan turu lali
Jebul kowe lali ing janji

Lk :
Kembang jagung yo nduk yo kuning rupane
Aku getun nolong slirane
Embong lurung ono ning gunung
Aku nolong malah kok pentung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *