Tresno Ora Pamrih

Versi: Erni ft. Sodiq

Pr :
Aku ora butuh bandamu, simpenen wae
Aku butuh tresnamu, sing sak temene
Aku ora pingin duwitmu, gawenen dewe
Aku pingin sliramu, kang selawase

Ora mergo pangkatmu, njur aku gawe-gawe
Mergo lahir batin mung kowe,

Lk :
sayang sing tak sayang
Aku percoyo, yen kowe tenanan
sayang sing tak sayang
Kang tak karepake, mbok tompo opo anane
Manungso ono kurang luwihe, wis lumrahe

Pr : Yen kabeh mau wis kodrate, dadi jodone
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe

reff :
Pr :
Aku ora butuh bandamu, simpenen wae
Aku butuh tresnamu, sing sak temene
Aku ora pingin duwitmu, gawenen dewe
Aku pingin sliramu, kang selawase

Ora mergo pangkatmu, njur aku gawe-gawe
Mergo lahir batin mung kowe,

Lk :
sayang sing tak sayang
Aku percoyo, yen kowe tenanan
sayang sing tak sayang
Kang tak karepake, mbok tompo opo anane
Manungso ono kurang luwihe, wis lumrahe

Pr : Yen kabeh mau wis kodrate, dadi jodone
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *