Tresno Ginowo Mati

Versi: Lusiana Safara feat Seger

Pr :
Yang…, kepiye karepmu
Ngomongo terus terang mring aku
Ojo gawe geloku, ojo gawe loroku
Tresnoku siji marang awakmu

Yang…, percoyo o aku
Awakmu sing ono ning atiku
Yo mung siji awakmu, siji roso tresnoku
Ra ono liyo kejobo awakmu

reff ;
Duet : Nadyan gunung api sing bakal mageri
Lk : Senadyan ombak tsunami sing ngalangi
Duet : Nganti mati nyowo ilang tak belani
Lk : Semono gede roso tresnaku iki
Duet : Tresnoku ginowo mati

reff :
Pr :
Yang…, kepiye karepmu
Ngomongo terus terang mring aku
Ojo gawe geloku, ojo gawe loroku
Tresnoku siji marang awakmu

Yang…, percoyo o aku
Awakmu sing ono ning atiku
Yo mung siji awakmu, siji roso tresnoku
Ra ono liyo kejobo awakmu

reff ;
Duet : Nadyan gunung api sing bakal mageri
Lk : Senadyan ombak tsunami sing ngalangi
Duet : Nganti mati nyowo ilang tak belani
Lk : Semono gede roso tresnaku iki
Duet : Tresnoku ginowo mati

Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *