Njaluk Susu

Versi: Sonny Josz

LK :
Njaluk susu dik, aku njaluk susu
Susune sing rodok manis
Manise koyok bakule
Bakule sing monthok bokonge

Njaluk susu dik, aku njaluk susu
Susune sing rodok legi
Sing biso nyegerke ati
Susune, susu kopi…

reff :
Pr : Kopi susu mas, nopo kopi campursari
Lk : Opo ono to dik, kopi campursari
Pr : Wonten mas, niki lho…
Lk : Aku njaluk dik, kopi campursari
Pr : Kerso pait mas, nopo kerso legi

Lk :
Aku njaluk dik, sing rodok legi
Sing dodol seksi-seksi
Biso nyenengke ati
Ning kene…, ra pingin bali

Njaluk susu dik, aku njaluk susu
Susune sing rodok legi
Sing biso nyegerke ati
Susune, susu kopi…

reff :
Pr : Kopi susu mas, nopo kopi campursari
Lk : Opo ono to dik, kopi campursari
Pr : Wonten mas, niki lho…
Lk : Aku njaluk dik, kopi campursari
Pr : Kerso pait mas, nopo kerso legi

Lk :
Aku njaluk dik, sing rodok legi
Sing dodol seksi-seksi
Biso nyenengke ati
Ning kene…, ra pingin bali

Njaluk susu dik, aku njaluk susu
Susune sing rodok legi
Sing biso nyegerke ati
Susune, susu kopi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *