Mikir Blonjo

Versi: Sonny Josz

Koyo ngene rasane,
Wong duwe pacar maneh
Kurang mangan, kurang turu
Mikir blonjo mikir waktu

Sejak aku kenal kowe
Awakku tan soyo kuru
Yen wengi ra biso turu
Kepingin endang ketemu

reff :
Yen tak pikir, yen tak pikir aku dosa
Marang bojo, marang bojo lan wong tuwo
Saben dino, saben dino aku goro
Omong rene, omong rene aku rono

Aduh emak, tambanono
Anakmu sing nyandang tresno

[Tambanono temu ireng]
Ben atiku iso tentrem
[Tambanono kunci jahe]
Ben aku ning omah wae

Koyo ngene rasane,
Wong duwe pacar maneh
Kurang mangan, kurang turu
Mikir blonjo mikir waktu

reff :
Yen tak pikir, yen tak pikir aku dosa
Marang bojo, marang bojo lan wong tuwo
Saben dino, saben dino aku goro
Omong rene, omong rene aku rono

Aduh emak, tambanono
Anakmu sing nyandang tresno

[Tambanono temu ireng]
Ben atiku iso tentrem
[Tambanono kunci jahe]
Ben aku ning omah wae

[Tambanono temu ireng]
Ben atiku iso tentrem
[Tambanono kunci jahe]
Ben aku ning omah wae

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *