Menyan Jepang

Versi: Sonny Josz

Jamane, jaman kemajuan
Okeh wong tuwo rabi perawan
Usia ndak dadi ukuran
Sing penting apel nggowo mobil sedan

Siji maneh cinta modal dengkul
Cinta ditolak dukun bertindak
Andelane cuma kemenyan
Nyatane kalah karo menyan jepang

reff :
Ketelo digethuk jemek
Wong wis tuwo dibojo kenek
Awale disayang-sayang
Duite entek kowe ditendang

Ngono-ngono salahmu dewe
Duwe setitik ngakune sugih
Okeh prawan sing-arepake
Tapi ngarep marang duite

Ati-ati jaman saiki
Okeh perawan moto duitan
Rayuane rayuan gombal
Jarene kenek kanggo masa depan

Jamane, jaman kemajuan
Okeh wong tuwo rabi perawan
Usia ndak dadi ukuran
Sing penting apel nggowo mobil sedan

reff :
Ketelo digethuk jemek
Wong wis tuwo dibojo kenek
Awale disayang-sayang
Duite entek kowe ditendang

Ngono-ngono salahmu dewe
Duwe setitik ngakune sugih
Okeh prawan sing-arepake
Tapi ngarep marang duite

Ati-ati jaman saiki
Okeh perawan moto duitan
Rayuane rayuan gombal
Jarene kenek kanggo masa depan

Jamane, jaman kemajuan
Okeh wong tuwo rabi perawan
Usia ndak dadi ukuran
Sing penting apel nggowo mobil sedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *