Bakul Jamu (sonny josz)

Versi: Sonny Josz

“Waduh..tangi turu”
“rasane boyok loro kabeh”

Yem bakul jamu, kowe ndang mreneo
Aku arep tuku, jamune pegel linu..
Yen kowe ngedoli, ojo larang-larang
Gawe langganan, rong dino sepisan..

Yem bakul jamu, kowe tambah lemu..
Rambut digelung konde, yen mlaku koyo macan luwe..
Nyangking timbo abang, gawe wadahe banyu..
Karo nawakke, dagangan jamune..

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu saja’e seneng karo aku..
(ah mosok iyo..)

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu
marakke ora biso turu..
(atinya mutih)
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..

reff :
Yem bakul jamu, kowe ndang mreneo
Aku arep tuku, jamune pegel linu..
Yen kowe ngedoli, ojo larang-larang
Gawe langganan, rong dino sepisan..

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu saja’e seneng karo aku..
(ah mosok iyo..)

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu
marakke ora biso turu..
(atinya mutih)
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *