Bakul Jamu (sonny josz)


Sonny-Josz_5
Versi: Sonny Josz

“Waduh..tangi turu”
“rasane boyok loro kabeh”

Yem bakul jamu, kowe ndang mreneo
Aku arep tuku, jamune pegel linu..
Yen kowe ngedoli, ojo larang-larang
Gawe langganan, rong dino sepisan..

Yem bakul jamu, kowe tambah lemu..
Rambut digelung konde, yen mlaku koyo macan luwe..
Nyangking timbo abang, gawe wadahe banyu..
Karo nawakke, dagangan jamune..

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu saja’e seneng karo aku..
(ah mosok iyo..)

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu
marakke ora biso turu..
(atinya mutih)
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..

reff :
Yem bakul jamu, kowe ndang mreneo
Aku arep tuku, jamune pegel linu..
Yen kowe ngedoli, ojo larang-larang
Gawe langganan, rong dino sepisan..

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu saja’e seneng karo aku..
(ah mosok iyo..)

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu
marakke ora biso turu..
(atinya mutih)
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: cvwiquch]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Bakul Jamu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.00]Bakul Jamu – Sonny Josz
[00:10.04]
[00:12.04]>>>
[00:13.04]>>
[00:14.04]>
[00:15.04]”Waduh..tangi turu”
[00:18.64]”rasane boyok loro kabeh”
[00:21.23]
[00:32.79]Yem bakul jamu,
[00:35.79]kowe ndang mreneo
[00:40.76]Aku arep tuku,
[00:44.17]jamune pegel linu..
[00:49.40]Yen kowe ngedoli,
[00:52.95]ojo larang-larang
[00:56.81]Gawe langganan,
[01:00.60]rong dino sepisan..
[01:04.77]
[01:06.88]Yem bakul jamu,
[01:10.67]kowe tambah lemu..
[01:15.40]Rambut digelung konde,
[01:19.33]yen mlaku koyo macan luwe..
[01:23.74]Nyangking timbo abang,
[01:27.17]gawe wadahe banyu..
[01:31.46]Karo nawakke,
[01:35.75]dagangan jamune..
[01:39.43]
[01:41.30]Bakul jamu rupane ayu,
[01:44.58]Ngguya-ngguyu
[01:46.70]saja’e seneng karo aku..
[01:51.18](ah mosok iyo..)
[01:53.30]
[02:01.38]Bakul jamu rupane ayu,
[02:05.06]Ngguya-ngguyu
[02:07.05]marakke ora biso turu..
[02:11.41](atinya mutih)
[02:14.12]Rino wengi atiku ora karuan,
[02:21.09]Opo bener
[02:23.82]kowe seneng karo aku..
[02:28.30]
[03:03.08]>>>
[03:04.08]>>
[03:05.08]>
[03:06.08]Yem bakul jamu,
[03:08.95]kowe ndang mreneo
[03:13.99]Aku arep tuku,
[03:17.53]jamune pegel linu..
[03:22.82]Yen kowe ngedoli,
[03:26.25]ojo larang-larang
[03:30.35]Gawe langganan,
[03:34.33]rong dino sepisan..
[03:37.82]
[03:40.43]Bakul jamu rupane ayu,
[03:43.41]Ngguya-ngguyu
[03:45.41]saja’e seneng karo aku..
[03:49.89](ah mosok iyo..)
[03:51.81]
[04:00.27]Bakul jamu rupane ayu,
[04:03.88]Ngguya-ngguyu
[04:05.99]marakke ora biso turu..
[04:10.22](atinya mutih)
[04:12.09]Rino wengi atiku ora karuan,
[04:18.74]Opo bener
[04:21.36]kowe seneng karo aku..
[04:28.33]Rino wengi atiku ora karuan,
[04:35.60]Opo bener
[04:38.47]kowe seneng karo aku..
[04:43.13]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s