Tahan Godha

Versi: Eddy Laras ft. Ami DS.

Pr :
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha

Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami

reff :
Pr :
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha

Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami