Dadi Sedulur

Versi: Eddy Laras ft. Ami DS.

Pr :
Ing wanci wus lingsir wengi
Nalikane rembulan ndadari
Aduh kangmas, duh wong singgit
Kang sumanding, tur setyo ngancani

Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem, sumunar sinawang
Sajak asung pralampito
Ojo nganti, kebranah asmoro

Lk :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu, ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi

Duet :
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

reff :
Pr :
Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem, sumunar sinawang
Sajak asung pralampito
Ojo nganti, kebranah asmoro

Lk :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu, ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Pr :
Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *