Kabur Kanginan (mia waluyo)

“Kabur Kanginan Mia Waluyo”

Awak isun kari nelongso,
Nono dulur yo nono konco..
Enak bapak aju weruwo,
Isun iki anake sopo..

Mlebu kampung yo metu kampung,
Ngarep ngarep ono hang nulung..
Njaluk welas njaluk asihe,
Mugo mugo kabul hajate..

reff :
Udan panas sun belani,
Yo milu karepe ati..
Rino bengi sun lakoni,
Yo nggowo tangise ati..

Mulo isun lare kabur kanginan,
Isun lare kabur kanginan..

Gusti Alloh moho kuoso,
Kuwateno lan tabaheno..
Sekabehe hang sun adepi,
Dino iki lan dino mburi..

reff :
Udan panas sun belani,
Yo milu karepe ati..
Rino bengi sun lakoni,
Yo nggowo tangise ati..

Mulo isun lare kabur kanginan,
Isun lare kabur kanginan..

Gusti Alloh moho kuoso,
Kuwateno lan tabaheno..
Sekabehe hang sun adepi,
Dino iki lan dino mburi..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *