Gugat Nang Sopo

Versi: Reny Farida

Kali wis ilang kedunge
Pasar nono kumandange
Gemericike banyu sing ono asate
Sepi koyo ati iki

Semendal rasane ati
Riko kok sampek ati
Meneng-meneng mentolo
Riko ninggal isun
Tego melaku sulung

Isun mulo nyejo teko
Ring surupe penganten riko
Kepingin nyawang sedelo baen
Rupan riko kanggo hang pungkasan

reff :
Semendal rasane ati
Riko kok sampek ati
Meneng-meneng mentolo
Riko ninggal isun
Tego melaku sulung

Takdir nggowo impen nyoto
Pisahe isun lan riko
Sak temene batin iki sing biso nerimo
Tapi gugat nang sopo

Reff :
Isun mulo nyejo teko
Ring surupe penganten riko
Kepingin nyawang sedelo baen
Rupan riko kanggo hang pungkasan

Isun mulo nyejo teko
Ring surupe penganten riko
Kepingin nyawang sedelo baen
Rupan riko kanggo hang pungkasan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *