Anake Wong Tani

Versi: Reny Farida

Paran mergane
Riko demen nong isun lare deso
Sun anake wong tani
Saben dinone urip nong kedokan

Yoro nawi getun ring dino mburine
Isun hang nelongso,
Riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro

reff :
Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

Ojo di lali, ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo
Kepinteran lan isine dunyo

Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

reff :
Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *