Wonogiri

Versi: Lilin Herlina

Wonogiri, hiburane mas…,
Hiburane kang…, yo campursari…

Mojang cilik, kotane mbangun lestari
Kabeh rakyate podo nyawiji

Koyo kowe lan aku, wis dadi siji
Ojo pisah, nganti tekaning pati
Koyo banyune, kari kayangan
Katresnanku ora bakal ilang

Endah yen disawang, gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang, gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Sego tiwul, lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas, setengah mati

reff :
Mojang cilik, kotane mbangun lestari
Kabeh rakyate podo nyawiji

Koyo kowe lan aku, wis dadi siji
Ojo pisah, nganti tekaning pati
Koyo banyune, kari kayangan
Katresnanku ora bakal ilang

Endah yen disawang, gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang, gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Sego tiwul, lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas, setengah mati

Sego tiwul, lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas, setengah mati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *