Rondo Ping Limo


Dwi-Ratna_Agung
Versi: Dwi Ratna ft. Agung

Pr :
Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

Lk :
Dik seje cerito,
Mulo aku ora kondo,
Kowe ngaku yo durung kromo..
Nyatane sampun dados rondo,
Malah kowe rondo ping limo..

Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

reff :
Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Pr : Mas mangkel atiku..
Lk : Podo yo karo atiku..

Ft :
Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio dadi sing nomer limo..

Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio karo rondo ping limo..
Masio karo rondo ping limo..
————-
[id: havazpca]
[ar: Dwi Ratna ft. Agung]
[ti: Rondo Ping Limo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.15]Rondo Ping Limo – Dwi Ratna ft. Agung
[00:21.51][01:14.93][01:50.46][02:43.51][03:38.03][04:50.32]
[00:24.51][03:10.70]>>>
[00:25.51][03:11.70]>>
[00:26.51][03:12.70]>
[00:27.51][02:20.82]Pr: Mas mangkel atiku,
[00:32.62][02:25.73]Pr: Sliramu kok ngapusi aku..
[00:39.22][02:31.90]Pr: Kandane ndisik jare joko,
[00:41.64][02:34.38]Pr: Bojone wis roto sak kutho,
[00:44.69][02:37.73]Pr: Malah aku sing nomer limo..
[00:51.34]Lk: Dik seje cerito,
[00:56.51]Lk: Mulo aku ora kondo..
[01:02.67]Lk: Kowe ngaku yo durung kromo,
[01:05.34]Lk: Nyatane sampun dados rondo,
[01:08.40]Lk: Malah kowe rondo ping limo..
[01:26.69][01:56.42][03:13.70][03:44.13]Lk: Mampir pasar wonokromo,
[01:28.87][01:58.79][03:16.31][03:46.43]Lk: Nek dipikir pancen ora bedo,
[01:32.74][02:02.34][03:20.05][03:50.03]Lk: Bab kowe karo diriku..
[01:38.27][02:07.50][03:25.70][03:55.62]Pr: Nanging aku isik sendirian,
[01:40.94][02:10.62][03:28.57][03:58.43]Pr: Kowe tetep nduwe sisihan,
[01:44.05][02:13.78][03:31.75][04:01.72]Pr: Banjur kapan wayahku nompo giliran..
[04:08.32]Pr: Mas mangkel atiku..
[04:12.98]Lk: Podo yo karo atiku..
[04:19.90][04:32.09]Ft: Mugo dadi mimi lan mintuno,
[04:22.26][04:34.27]Ft: Ora bakal nemu perkoro,
[04:25.56][04:37.51][04:43.61]Ft: Masio dadi sing nomer limo..
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s