Merapi Tak Pernah Ingkar Janji

Versi: Endah Saraswati

MERAPI KANG DADI SAKSI
KABUT PUTIH MELU ANYEKSENI
OPO SING LAGI TAK ROSO IKI
SING ONO SAK JRONING ATI

TRESNAMU TANSAH TAK ANTI
NYAWANG MERAPI TAN NGGEGIRISI
NGUDOROSO TRESNO KANG SUCI IKI
NGUCAP JANJI SEHIDUP SEMATI

TRESNAKU LAN TERSNAMU
ORA TAU GAWE TATU
ORA LUNTUR AMERGO WEKTU
ORA ILANG SAK JRONING KALBU

KALIURANG, OH KALIURANG
DADI MANISE KENANGAN
KALIURANG, OH KALIURANG
DADI KENANGAN SEPANJANG JAMAN

reff :
TRESNAMU TANSAH TAK ANTI
NYAWANG MERAPI TAN NGGEGIRISI
NGUDOROSO TRESNO KANG SUCI IKI
NGUCAP JANJI SEHIDUP SEMATI

TRESNAKU LAN TERSNAMU
ORA TAU GAWE TATU
ORA LUNTUR AMERGO WEKTU
ORA ILANG SAK JRONING KALBU

KALIURANG, OH KALIURANG
DADI MANISE KENANGAN
KALIURANG, OH KALIURANG
DADI KENANGAN SEPANJANG JAMAN
DADI KENANGAN SEPANJANG JAMAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *