Mendem Lanangan


Mendem Lanangan
Ciptaan : Erwin B / Agus Cokro
Vokal : Novi & Agung
Produksi : M.Perdana Record

[Dialog]
Lk : Nduukkk,
Pr : Daleemmm
Lk : Kowe reneho,ono opo to,tak delok kok gorak-garuk
Pr : Duko romo…

Pr :
Momo romo iki piye romo
Umur tuwo kok isih dewekan
Wayahe urip bebrayan
Momong anak jaran-jaranan

Momo romo iki piye romo
Aku kepingin cepet nikahan
Aku uwis ora tahan
Aku iki wis mendem lanangan

Iki piye iki piye,
Iki iki piye
Nadyan turu nganggo kemul
Ora biso ngangetke awakku

Sinten mawon,
Kulo mboten pilih-pilih wulu
Mas kondektur, tukang cukur
Syukur-syukur, yen entuk direktur

Lk :
Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Jodoh kuwi, wis ono sing ngatur
Sopo wae bapak lilo,
Mung syarate kudu uwis kerjo

Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Ojo kesusu kowe mesti payu
Nuwun wae marang gusti,
Mugo-mugo enggal diparingi

Pr :
Injih romo, kulo manut
Kulo bade nurut
Kenembah sampun kebacut
Wis ning tangan, biso-biso mrucut

Sinten mawon,
Kulo purun, kulo-kulo purun
Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

kembali ke atas..momo romo iki…

Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hzRSurjGP3E

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s