Genduk Ayu Rupane

Versi: Kang Sarno

Duh gendhuk ayu rupane
Ora teges aku sengit slirane
Mung aku eling dek mbiyene
Sliramu tegel medot katresnane

Sing tak jaluk mung ngapuro
Sak ikine aku ora nompo
Mbiyen ati iki loro
Mung katresnanku wis kok sio-sio

Mung saiki sliramu
Pingin mbangun tresno kang wis layu
Saya lara atiku
Tak gowo nganti diganjel gelu

Ngapuren awakku iki
Ora teges mung nglarani ati
Sing tak jaluk mung pamuji
Nggonku nyonggo tresno nganti tekaning pati

reff :
Sing tak jaluk mung ngapuro
Sak ikine aku ora nompo
Mbiyen ati iki loro
Mung katresnanku wis kok sio-sio

Mung saiki sliramu
Pingin mbangun tresno kang wis layu
Saya lara atiku
Tak gowo nganti diganjel gelu

Ngapuren awakku iki
Ora teges mung nglarani ati
Sing tak jaluk mung pamuji
Nggonku nyonggo tresno nganti tekaning pati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *