Putro Nuswantoro

Versi: Manthous

[bowo]
“Anakku sing bagus dewe…
Besok pinter sekolahe…
Yen wis biso nyambut gawe…
Kudu mlaku sak mestine…”

Cup menengo ngger anakku
Ojo pijer nangis wae
Anakku sing bagus dewe
Besok pinter sekolahe

Cup menengo ngger anakku
Sing tansah tak domo domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe…mareme atiku…

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

reff :
Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe…mareme atiku…

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *