Pingin Rabi

Lirik Lagu ke-400 PINGIN RABI
Versi: Endah Saraswati

Pr :
MAS MAS MAS,
LA LA LA..LA LA LA…
AYO MAS CEPET NDANG RABI

RIKOLO SEMONO AKU ISIH DEWE
DURUNG DUWE SOPO-SOPO
LUNGO-LUNGO RAK ONO SING NJOGO
ATIKU KELORO-LORO

KENALAN KARO SLIRAMU
JANJI DIPEK BOJO
AKU DADI SUMRINGAH
ATIKU DADI BUNGAH
AKU AREP ENTUK BOJO

Lk :[rap]
“Yo piye dik, kowe takjak rabi ra sah pacaran,
mundhak diseneni sing penting aku mengko sukses,
duwe duwek ora mung ngecet,
saiki pancen uripku rekoso,
tapi ngarepe dewe sesuk bakal mulyo,
pacaran sesuk wae lebare rabi arep piye piye,
ra usah wedi wedi”

Pr :
MAS MAS MAS,
KUSUMELANG SLIRAMU
AKU WEDI KOWE LUNGO
MAS MAS MAS,
JO MIKIR SING SUWE
AKU WIS PINGIN NDANG RABI

Lk :
LA LA LA..LA LA LA…
LA LA LA..LA LA LA…
SING SABAR DIK, RODO SAKWENTORO
KOWE MESTI TAK JAK RABI

Pr :
RIKOLO SEMONO AKU ISIH DEWE
DURUNG DUWE SOPO-SOPO
LUNGO-LUNGO RAK ONO SING NJOGO
ATIKU KELORO-LORO

KENALAN KARO SLIRAMU
JANJI DIPEK BOJO
AKU DADI SUMRINGAH
ATIKU DADI BUNGAH
AKU AREP ENTUK BOJO

Lk : [rap]
“Yo aku wis ngomong wong tuomu,
Sesuk aku arep ning omahmu,
Nembung karo wong tuomu,
Kowe tak jak rabi niate ibadah,
Wis dadi siji,
Mugo mugo wong tuomu gelem nompo aku dadi mantu
Sing dedungo uripmu tak jamin bakal tak cukupi,
ra sah kuwatir, mengko tak dipikir….”

Pr :
MAS MAS MAS,
KUSUMELANG SLIRAMU
AKU WEDI KOWE LUNGO
MAS MAS MAS,
JO MIKIR SING SUWE
AKU WIS PINGIN NDANG RABI
AKU WIS PINGIN NDANG RABI

LA LA LA..LA LA LA…
AKU WIS PINGIN NDANG RABI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *