Kangmas vs Diajeng

Versi: Kelik PL ft. Endah Saraswati

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Lungguh ndodok ngombe sekoteng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Ulatmu kok katon peteng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Udang grimis hawane panas
Mas mas mas ra sudi mas
Atiku wis ora nggagas

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Weteng luwe sirahe cumleng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Jare kowe wis ora seneng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Ono kere munggah ning teras
Mas mas mas ra sudi mas
Nadyan duwe emas sak monas

reff :
Lk :
Mongso ketigo nganti rendheng
Soyo suwe ati kemrengseng
Tak rewangi tekadku mempeng
Jebule awakmu mbededeng

Pr :
Mbok yo mikir to kowe kangmas
Ora perlu digawe was-was
Pancen aku wis ora welas
Ojo ojo kowe ra waras

reff :
Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Lungguh ndodok ngombe sekoteng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Ulatmu kok katon peteng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Udang grimis hawane panas
Mas mas mas ra sudi mas
Atiku wis ora nggagas

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Weteng luwe sirahe cumleng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Jare kowe wis ora seneng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Ono kere munggah ning teras
Mas mas mas ra sudi mas
Nadyan duwe emas sak monas

reff :
Lk :
Mongso ketigo nganti rendheng
Soyo suwe ati kemrengseng
Tak rewangi tekadku mempeng
Jebule awakmu mbededeng

Pr :
Mbok yo mikir to kowe kangmas
Ora perlu digawe was-was
Pancen aku wis ora welas
Ojo ojo kowe ra waras