Tak Eling Eling (manthous)


Manthous_10
Versi: Manthous

Tak eling eling opo sliramu,
Sing nate ketemu..
Ing naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu..

Sore kang edhi,
Amung esemu sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legog-legog neng omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang-payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara-marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyanding lintang panjerino..

reff:
Semar sabrang,
Legog-legog neng omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang-payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara-marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyanding lintang panjerino..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qpssbach]
[ar: Manthous]
[ti: Tak Eling Eling]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.02]Tak Eling Eling
[00:00.02]by: Manthous
[00:15.02]
[00:17.02]>>>
[00:18.02]>>
[00:19.02]>
[00:20.02]Tak eling eling,
[00:24.72]Opo sliramu
[00:27.94]Sng nate ketemu..
[00:33.72]Ing naliko iku,
[00:38.53]Candik ayu
[00:41.93]sumunar netramu..
[00:48.55]
[00:51.33]Sore kang edhi
[00:58.80]amung esemu,
[01:02.54]Sing ora nguwati..
[01:09.57]Nadyan widodari,
[01:17.97]Kalah endah
[01:22.12]anyengsemke ati..
[01:28.35]
[01:32.56]Semar sabrang,
[01:39.19]Legog legog
[01:41.92]neng omah bingung..
[01:49.57]Jae wono sak upomo,
[01:58.15]Wiwit iku
[02:07.35]atiku poyang payingan..
[02:16.86]
[02:21.62]Tak eling eling,
[02:29.76]Pancen sliramu
[02:34.12]sing mara marai..
[02:40.08]Mbesok kapan aku,
[02:49.80]Biso nyanding
[02:52.52]lintang panjerino..
[02:59.11]
[03:30.07]>>>
[03:31.07]>>
[03:32.07]>
[03:33.07]Semar sabrang,
[03:38.91]Legog legog
[03:42.77]neng omah bingung..
[03:50.04]Jae wono sak upomo,
[03:58.68]Wiwit iku
[04:05.84]Atiku poyang payingan..
[04:17.10]
[04:22.75]Tak eling eling,
[04:31.03]Pancen sliramu
[04:35.07]sing mara marai..
[04:41.73]Mbesok kapan aku,
[04:50.82]Biso nyanding
[04:53.68]lintang panjerino..
[05:03.82]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s