Tak Eling Eling (manthous)

Versi: Manthous

Tak eling eling opo sliramu,
Sing nate ketemu..
Ing naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu..

Sore kang edhi,
Amung esemu sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legog-legog neng omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang-payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara-marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyanding lintang panjerino..

reff:
Semar sabrang,
Legog-legog neng omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang-payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara-marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyanding lintang panjerino..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *