Sorone

Versi: Vita Ariesta

Sorone… duwe bojo loro
Rasane kok ngene
Abote nggolekno blanjane
Kerjone esok sore,ning seneng atine

Ayeme… duwe bojo loro
Ning kono ning kene
Masio, uripe rekoso
Buktine adhem ayem, biso urip mulyo

Sih iso andum wektu, kanggo keluargo
Sing enom sing tuwo, biso kumpul bendino
Nadyan abot anggone makaryo
Cukup sandang pangane, uripe biso mulyo

Ojo nganti suloyo, marang keluargo
Suloyo mbesuke bakal nemu ciloko
Sing tak jaluk, tumindak prasojo
Uripmu ojo ngoyo, pasrahno nang sing kuoso

reff :
Sorone… duwe bojo loro
Rasane kok ngene
Abote nggolekno blanjane
Kerjone esok sore,ning seneng atine

Ayeme… duwe bojo loro
Ning kono ning kene
Masio, uripe rekoso
Buktine adhem ayem, biso urip mulyo

Sih iso andum wektu, kanggo keluargo
Sing enom sing tuwo, biso kumpul bendino
Nadyan abot anggone makaryo
Cukup sandang pangane, uripe biso mulyo

Ojo nganti suloyo, marang keluargo
Suloyo mbesuke bakal nemu ciloko
Sing tak jaluk, tumindak prasojo
Uripmu ojo ngoyo, pasrahno nang sing kuoso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *