Rambut Poni

Versi: Dendang Ersyando

Koyo benang, ruwet tanpo udar
Bebasan bumi langit lan siang
Katon rembulane, kang keno cinondro
Lelakone wong kang gandrung tresno

Dudu bandane, dudu rupane
Rambut ponine kang nyengsemake
Aku nyawang mesti atiku kebimbang
Sampek mati, aku pengen kok sayang

reff :
Kembang melati, nok nduwur gunung
Greteke ati, gak keno dibendung
Ono ulo, turune melungker
Opo sliramu, durung rumongsso bener

Abote wong tresno, ora muno
Opo jroning atimu durung kroso
Pancen aku, koyo uwong sudro
Tapi tresnaku, koyo dewi sinto

Dudu bandane, dudu rupane
Rambut ponine kang nyengsemake
Aku nyawang mesti atiku kebimbang
Sampek mati, aku pengen kok sayang

reff :
Kembang melati, nok nduwur gunung
Greteke ati, gak keno dibendung
Ono ulo, turune melungker
Opo sliramu, durung rumongsso bener

Abote wong tresno, ora muno
Opo jroning atimu durung kroso
Pancen aku, koyo uwong sudro
Tapi tresnaku, koyo dewi sinto

Abote wong tresno, ora muno
Opo jroning atimu durung kroso
Pancen aku, koyo uwong sudro
Tapi tresnaku, koyo dewi sinto

Dudu bandane, dudu rupane
Rambut ponine kang nyengsemake
Aku nyawang mesti atiku kebimbang
Sampek mati, aku pengen kok sayang
Sampek mati, aku pengen kok sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *