Janji Neng Sedudo

Versi: Erly Rahmawati

Wis semene lawase, Aku ngenteni kowe
Ning sedudo kene, Janji karo kowe
Suwene kok nganti seprene

Ora tak lalekke, Gelang sing tak gawe
Tondho tresno, Kanggo selawase

Sedudo dadi saksi, Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci, Jero dodo iki
Pepujanku, kowe ono endi

Tresnoku sejati, Ono njero ati
Pepujanku, Kowe enggalo bali

reff :
Keronto-ronto, Atiku keronto-ronto
Yen aku kelingan sedudo
Ati nelongso, Senajan kowe ra cidro
Mugo kowe enggal balio

Tak enteni ning sedudo
Sedudo sing dadi saksi

Wis semene lawase, Aku ngenteni kowe
Ning sedudo kene, Janji karo kowe
Suwene kok nganti seprene

Ora tak lalekke, Gelang sing tak gawe
Tondho tresno, Kanggo selawase

Sedudo dadi saksi, Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci, Jero dodo iki
Pepujanku, kowe ono endi

Tresnoku sejati, Ono njero ati
Pepujanku, Kowe enggalo bali

reff :
Keronto-ronto, Atiku keronto-ronto
Yen aku kelingan sedudo
Ati nelongso, Senajan kowe ra cidro
Mugo kowe enggal balio

Tak enteni ning sedudo
Sedudo sing dadi saksi

Sedudo dadi saksi, Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci, Jero dodo iki
Pepujanku, kowe ono endi

Tresnoku sejati, Ono njero ati
Pepujanku, Kowe enggalo bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *