Imu Ilu Inu Iku

Versi: Kelik Pelipur lara ft. Endah Saraswati

Lk : Yen lagi kangen karo kenyo,
Pr : Muni i miss you
Lk : Yen lagi seneng karo kenyo,
Pr : Muni i love you
Lk : Yen lagi mempeng karo kenyo,
Pr : Muni i need you
Lk : Yen lagi gendheng karo kenyo,
Pr : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, oh i love you

Pr : Yen lagi kangen karo priyo,
LK : Muni i miss you
Pr : Yen lagi seneng karo priyo,
Lk : Muni i love you
Pr : Yen lagi mempeng karo priyo,
LK : Muni i need you
Pr : Yen lagi gendheng karo priyo,
Lk : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, oh i love you

reff :
Pr : Yen lagi kangen karo priyo,
LK : Muni i miss you
Pr : Yen lagi seneng karo priyo,
Lk : Muni i love you
Pr : Yen lagi mempeng karo priyo,
LK : Muni i need you
Pr : Yen lagi gendheng karo priyo,
Lk : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, aku cinta kepadamu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *