Rek Ayo Rek

Versi: Mul Mulyadi

Rek ayo rek, mlaku-mlaku nang tunjungan [Ayo ngan]
Rek ayo rek, rame-rame bebarengan [Ayo ngan]
Cak ayo cak, sopo gelem melu aku
Cak ayo cak, golek kenalan cah ayu

Ngalor ngidul liwat toko ngumbah moto
Masiyo mung nyenggal nyenggol ati lego
Sopo ngerti nasib awak lagi mujur
Kenal anake sing dodol rujak cingur

Jo’ dipikir, koen podo gak duwe sangu [Ayo ngu]
Jo’ dipikir, angger podo gelem mlaku [Ayo ku]
Mangan tahu, jo’ dicampur nganggo timun [mun mun]
Malem minggu, gak apik digowo nglamun

reff :
Lan sopo ngerti nasib awak lagi mujur
Kenal anake sing dodol rujak cingur

Jo’ dipikir, koen podo gak duwe sangu [Ayo ngu]
Jo’ dipikir, angger podo gelem mlaku [Ayo ku]
Mangan tahu, jo’ dicampur nganggo timun [mun mun]
Malem minggu, gak apik digowo nglamun
Malem minggu, gak apik digowo nglamun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *