Melati Rinonce

Versi: Ririk,S.

Lha kae wus mrene,
Nyangking kembang melati rinonce
Tondho yekti, teteping kasaguhane
Nuli masrahake, tak tompo nuli dikalungake

Soyo tresno, tak sawang katon eseme
Ing nuli prasetyo,
Tan nedyo ginggang sak rekmo
Uwis nyoto biso gawe roso mulyo

Iki pasangonmu, mawar kuning
Kang kudu sumandhing,
Pangajabku,
Asih lahir trusing kalbu

reff :
Lha kae wus mrene,
Nyangking kembang melati rinonce
Tondho yekti, teteping kasaguhane
Nuli masrahake, tak tompo nuli dikalungake

Soyo tresno, tak sawang katon eseme
Ing nuli prasetyo,
Tan nedyo ginggang sak rekmo
Uwis nyoto biso gawe roso mulyo

Iki pasangonmu, mawar kuning
Kang kudu sumandhing,
Pangajabku,
Asih lahir trusing kalbu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *