Mari Kangen

Versi: Didi Kempot

E..jebul, kae sing tak anti-anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen,
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E..mari kangen, mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem, mulat netro kang tajem
Mari kangen, mulat siro
Netro tajem, tyas jatmiko

reff :
E..jebul, kae sing tak anti-anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen,
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E..mari kangen, mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem, mulat netro kang tajem
Mari kangen, mulat siro
Netro tajem, tyas jatmiko

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *