Lewung (etik sekar mayank)

Versi: Etik Ismail (Sekar Mayank)

Dadi lewung atiku,
Nalikane sepisan ketemu..
Wong bagus dadi laku,
Nggodha ati rinten siang dalu..

Kinurban jiwo rogo,
Ngundang roso tumetes ing kalbu..
Lir nguyahi segoro,
Datan biso ngluluhke atimu..

Suwe nggonku ngenteni,
Lewung ing atiku antuk jampi..
Dadyo ati sawiji,
Nadyan abot tak lakoni..

Sabdo pandhito ratu,
Mung sliramu dadyo ing sisihku..
Mugi gusti nglilani,
Tresnaku bakal ginowo mati..

reff:
Dadi lewung atiku,
Nalikane sepisan ketemu..
Wong bagus dadi laku,
Nggodha ati rinten siang dalu..

Kinurban jiwo rogo,
Ngundang roso tumetes ing kalbu..
Lir nguyahi segoro,
Datan biso ngluluhke atimu..

Suwe nggonku ngenteni,
Liwung ing atiku antuk jampi..
Dadyo ati sawiji,
Nadyan abot tak lakoni..

Sabdo pandhito ratu,
Mung sliramu dadyo ing sisihku..
Mugi gusti nglilani,
Tresnaku bakal ginowo mati..

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *