Kripik Telo Pohung

Versi: Minul

GEPLAK BINTENGE JAHE,
BINTENG JAHE PANCENE PEDHES RASANE..
OJO SELAK SENADYAN ABOT SANGGANE,
PRAYOGANE BECIK NDANG OPO BUTUHE..

KRIPIK MAS TELANE POHUNG,
TELO POHUNG DITANDUR NENG PINGGIR KALI..
DHUWIT SITHIK YO MAS YO ‘LE NGINGER BINGUNG,
TIMBANG BINGUNG AGAWE RUWETING ATI..

EMPRING GADHING,EMPRING GADHING DINGGO SULINGAN
ROKOK KLOBOT, ROKOK KLOBOT TALINE SUTRO..
BARENG NYANDHING, BARENG NYANDHING ATI DEG-DEGAN
PANCEN ABOT, PANCEN ABOT URIP NENG DUNYO..

JARAN KORE, JARAN KORE BANTER PLAYUNE
WEDAK PUPUR, WEDAK PUPUR GANDANE WANGI..
WIS ANGGONE, WONG LANANG GEDE GOROHE
JARE JUJUR, JARE JUJUR JEBUL NGAPUSI..

REFF:
GEPLAK BINTENGE JAHE,
BINTENG JAHE PANCENE PEDHES RASANE..
OJO SELAK SENADYAN ABOT SANGGANE,
PRAYOGANE BECIK NDANG OPO BUTUHE..

KRIPIK MAS TELANE POHUNG,
TELO POHUNG DITANDUR NENG PINGGIR KALI..
DHUWIT SITHIK YO MAS YO ‘LE NGINGER BINGUNG,
TIMBANG BINGUNG AGAWE RUWETING ATI..

EMPRING GADHING,EMPRING GADHING DINGGO SULINGAN
ROKOK KLOBOT, ROKOK KLOBOT TALINE SUTRO..
BARENG NYANDHING, BARENG NYANDHING ATI DEG-DEGAN
PANCEN ABOT, PANCEN ABOT URIP NENG DUNYO..

JARAN KORE, JARAN KORE BANTER PLAYUNE
WEDAK PUPUR, WEDAK PUPUR GANDANE WANGI..
WIS ANGGONE, WONG LANANG GEDE GOROHE
JARE JUJUR, JARE JUJUR JEBUL NGAPUSI..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *