Gagat Enjang

Versi: Sri Mantingan

Gagat enjang,
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun,
Ngungun wruh tibaning embun

Kae suryo,
Mungup ing tanceping langit
Mrabawani,
Jagat kabeh kaweratan

Ingkang maweh doyo,
Uripe sagung dumadi
Suryo condro kartiko,
Amengku doyo

Soyo mantep,
Ngagungke asmane gusti
Moho asih,
Sayekti kang moho suci

reff :
Gagat enjang,
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun,
Ngungun wruh tibaning embun

Kae suryo,
Mungup ing tanceping langit
Mrabawani,
Jagat kabeh kaweratan

Ingkang maweh doyo,
Uripe sagung dumadi
Suryo condro kartiko,
Amengku doyo

Soyo mantep,
Ngagungke asmane gusti
Moho asih,
Sayekti kang moho suci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *