Ciblek

Versi: Dendang Ersyando

Naliko mlaku-mlaku ning wonokromo
Opo opo cumepak maneko warno
Warung lesehane macak menor bakule
Sajake kok ono karepe

Warung kucingane akeh sing tongkrongan
Dandane moblong-moblong koyo kucing garong
Grayah-grayah tangane ugo takon regane
Ta’ jawab e…emang gue anake wewe…

La lae..la lae..la lae..la lae..
Mok kiro aku ciblek,
Jare wong suroboyo
Cah cilik betah melek

La lae..la lae..la lae..la lae..
Tangane colak colek
Dasar hidung belang
Aku dikiro ciblek

reff :
Naliko mlaku-mlaku ning wonokromo
Opo opo cumepak maneko warno
Warung lesehane macak menor bakule
Sajake kok ono karepe

Warung kucingane akeh sing tongkrongan
Dandane moblong-moblong koyo kucing garong
Grayah-grayah tangane ugo takon regane
Ta’ jawab e…emang gue anake wewe…

La lae..la lae..la lae..la lae..
Mok kiro aku ciblek,
Jare wong suroboyo
Cah cilik betah melek

La lae..la lae..la lae..la lae..
Tangane colak colek
Dasar hidung belang
Aku dikiro ciblek

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *