Alas Gundul

Versi: Didi Kempot

Bocah angon, nangis luwe wetenge
Ngon ingone, bingung nggoleki sukete
Alas gundul, gundul raono godonge
Uwit gede, mung kari tunggake

Kewan kewan, nangis nyeluki anake
Ngalor ngidul, bingung nggoleki panggone
Alas gundul, gundul raono godonge
Kabeh ilang, mung kari tilase

Reff :
Banjir, banjir bandang [banjir bandang]
Banjir bandang, kaline banjir
Pating jlerit, kono kene kentong titir
Yen wis ngono, opo ora kuatir

Banjir, banjir bandang [banjir bandang]
Banjir bandang, kaline banjir
Omah-omah, ting kemampul podo kintir
Yen wis ngono, opo ora kuatir

Alas gundul, gundul raono godonge
Uwit gede mung kari tunggake
Alas gundul, gundul raono uwite
Kabeh ilang, mung kari tilase

reff :
Kewan kewan, nangis nyeluki anake
Ngalor ngidul, bingung nggoleki panggone
Alas gundul, gundul raono godonge
Kabeh ilang, mung kari tilase

Reff :
Banjir, banjir bandang [banjir bandang]
Banjir bandang, kaline banjir
Pating jlerit, kono kene kentong titir
Yen wis ngono, opo ora kuatir

Banjir, banjir bandang [banjir bandang]
Banjir bandang, kaline banjir
Omah-omah, ting kemampul podo kintir
Yen wis ngono, opo ora kuatir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *