Rondo Gunung

Versi: Cak Dikin ft. Endah

Pr :
Asem kecut gulo legi
Gulo klopo mas, opo gulo batu
Ampun mbacut kulo kandani
Kulo rondo anake telu

Lk :
Pilih ketan opo tape
Podo-podo dik, enak rasane
Rabi prawan abot sanggane
Yen rabi rondo, tulus tresnane

Pr :
Kembang mawar mekroke telu, yo mas yo
Entuk anyar, kowe banjur lali karo aku

Lk :
Semarang kaline gawe, yo dik yo
Jo sumelang, tresnaku yo mung slirane

Pr :
Abang-abang ora legi, yo mas yo
Ngomong sayang, ngomong sayang mengko gek ngapusi

Lk :
Suroboyo banyuwangi, yo dik yo
Ora liyo, sliramu sing tak tresnani

Pr :
Nopo kangmas ora getun
Kulo rondo mas, lare saking ndusun

Lk :
Ora gelo, ora getun
Nadyan rondo, iku kang tak suwun

reff :
Pr :
Asem kecut gulo legi
Gulo klopo mas, opo gulo batu
Ampun mbacut kulo kandani
Kulo rondo anake telu

Lk :
Pilih ketan opo tape
Podo-podo dik, enak rasane
Rabi prawan abot sanggane
Yen rabi rondo, tulus tresnane

Pr :
Kembang mawar mekroke telu, yo mas yo
Entuk anyar, kowe banjur lali karo aku

Lk :
Semarang kaline gawe, yo dik yo
Jo sumelang, tresnaku yo mung slirane

Pr :
Abang-abang ora legi, yo mas yo
Ngomong sayang, ngomong sayang mengko gek ngapusi

Lk :
Suroboyo banyuwangi, yo dik yo
Ora liyo, sliramu sing tak tresnani

Pr :
Nopo kangmas ora getun
Kulo rondo mas, lare saking ndusun

Lk :
Ora gelo, ora getun
Nadyan rondo, iku kang tak suwun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *